pop up box | Stuttgart


DITTEL ARCHITEKTEN develops innovative room concept for shopping center Gerber: pop-up boxes, food corner and new plants

pop up box

acomhotel münchen-haar | Munich


The colours gold and ochre together with mint and oak establish the modern atmosphere of the new concept of acomhotel in Munich.

acomhotel münchen-haar

Breuninger Customer Service | national


DITTEL ARCHITEKTEN developed a new concept for the customer service of Breuninger.

Breuninger Customer Service

Binder Optik | national


Design realignment with a visitor friendly interior for the family business Binder Optik

Binder Optik

residential and office building | St. Gallen

in progress

In Herisau, Switzerland a modern residential and office building will be created in a historical city ambience

residential and office building

enlargement of hotel restaurant | Austria

competition, first place

DITTEL ARCHITEKTEN convinces the jury with an independent construction that fits in the overall context

enlargement of hotel restaurant

nestor Hotel | Neckarsulm


DITTEL ARCHITEKTEN develops new concept concerning reception, lobby, bar and restaurant of nestor Hotel Neckarsulm

nestor Hotel

redevelopment and new façade | Stuttgart

building renovation

DITTEL ARCHITEKTEN is responsible for the refurbishment of a building listed for preservation including the renovation of the façade

redevelopment and new façade

new city hall design | Mannheim

competition, first place

DITTEL ARCHITEKTEN develops corporate design and is responsable for renovation, fire safety and the protection of the historical monument

new city hall design

Constructional Corporate Design for the diplomatic representation | of the Federal Republic of Germany

Competition, first place

the new corporate design of the diplomatic representation of the federal republic of Germany made by DITTEL ARCHITEKTEN

Constructional Corporate Design for the diplomatic representation

pano BROT & KAFFEE | Stuttgart


For pano BROT & KAFFEE, DITTEL ARCHITEKTEN created the interior design at the new "Gerber" centre